Ne maradj le akcióinkról, értesülj elsőként! Iratkozz fel hírlevelünkre!
Termékkereső
Termék neve

Hívj minket ingyen!

My status

 Társoldalunk:

Az Ön kosara üres
 

14-11-13 13:49:44

 

3 nap ,2 versenyző, és 222 megtett kör, és elégedett mérnökök. 
Ezekkel a szavakkal lehetne összefoglalni az első éles tesztet a jövő évi szezon előtt. 
Melandri, Bautista, és a csapat managger nyilatkozatai, az első tesztek után.

 

 

Aprilia Motogp test at Valencia

 

 

 


Mind Melandrinak, mind pedig Bautistának egy teljesen új motorral kell megbarátkoznia, ami nem kis feladat, főként úgy, hogy Melandri 4 évet töltött a Superbike mezőnyében, ahol teljesen mások voltak a motorkerékpárok. 


Az időjárás sem volt feltétlen kedvező. Kedden végig nedves pálya ,és időnként szemerkélő eső várta a pilótákat akik így is teljesítettek ketten együtt 73 kört. Szerdára azonban felszáradt a pálya, így Melandri 56 kört tudott megtenni, míg Bautista 68 kört teljesített az Aprilia nyergében.


Romano Albesiano (az Aprilia racing managere): "Nagyon elégedett vagyok az első tesztekkel. Most találkozunk először az ismeretlennel. Az új motor bizonyította, hogy kiegyensúlyozott, és stabil. Hoffman tesztje az új pneumatikus blokkal, pedig meghozta a szükséges teljesítménynövekedést isA pilótáink visszajelzése a módosításokról remek, Bautista lendülete, és Melandri tapasztalatai remek pillérek a csapatnak.. Noale megkapja a teszteken gyűjtött adatokat, hogy Jerezbe érve már, a finomhangolt motorkerékpárokkal tesztelhessünk."


Marco melandri test at valencia, aprilia motogp bike


Marco Melandri: "Egy teljesen új motorkerékpárt belovagolni, nagyon nagy élmény! Amit nagyon meg kelett szoknom, azok a teljesen új gumik, ezért nagyon fontos volt, hogy sok kört tudjak megtenni. Erre nagy szükség volt a telemetriás adatok miatt, illetve, hogy jobban rám tudják állítani a motort. Ebből a szempontból elégedett vagyok, mert kezdek rájönni, hol és hogyan kellene változtatni a motoron.. A motor más, mint az Aprilia SBK motorja, de remek alap, és jól reagál a változásokra. Nagyon sok munka vár ránk, és a következő tesztek Jerezben igen fontosak lesznek. Aahogy az elkezdődik, mindenki tisztább képet kap a motorban rejlő potenciálról "


Melandri report at Valencia motogp teszt


Alvaro Bautista: "Ez egy meglepő és nagyon pozitív teszt! Tegnap a nedves pályán kezdtem megismerni a motoromat, és megérteni, hogyan kell vezetni. Minden alkalommal, amikor visszakaptam a szerelőktől ,éreztem hogy egyre kényelmesebb. Ma már képesek voltunk több száraz kört megtenni, de alapvetően a cél ugyanaz volt:adatgyűjtés, és megismerni a motort. Az eredmények pozitívak, bár nyilvánvalóan tisztában vagyunk azzal, hogy még mindig sok munka vár ránk. A motort is módosítani kell, de azt már a hónap végén fogjuk tesztelni az új pneumatikus vezérléssel Jerezben. Ezek után jöhet a váz, a futómű, és a geometrikai beállítások vizsgálata..A csapat remek, kitűnően működnek a visszajelzések, és mindenkiből árad a profizmus nyugalma. Azt hiszem, képesek leszünk,együtt jó munkát végezni."


Alvaro Bautista - Aprilia teszt Valencia


Mi pedig izgatottan várjuk a következő teszteket, és az újabb híreket, eredményeket.

www.youTube.com  video 1 

video 2

Forrás: http://rsvforum.com

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------