Ne maradj le akcióinkról, értesülj elsőként! Iratkozz fel hírlevelünkre!
Termékkereső
Termék neve

Hívj minket ingyen!

My status

 Társoldalunk:

Az Ön kosara üres

Üdvözöljük az Eleven Motor oldalán.

Üzletünk és szervízünk, 2012. augusztusban nyitott, a  dolgozók régi motorosok, tizenéves szakmai tapasztalattal. Új Buda ütőerén, a Fehérvári út- ról nyílik a Csurgói út, itt a 15 -ös szám alatt található a Buda park, ezen belül az Eleven Motor üzlet és motorszervíz.

Régi álmunkat váltottuk valóra, mellyel a motorozást, motorokat és robogókat szeretnénk népszerűsíteni. Tanácsot és segítséget nyújtunk kezdő, újra kezdő és tapasztalt motorosoknak.Elevenmotor logo

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az alábbi motor és robogó márkák szervízelésében és alkatrész beszerzésében, Aprilia, Piaggo, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, mert az olasz életérzés sem áll távol tőlünk. 

A sushi (szusi) életérzés sem áll tőlünk távol, ezért nagy rutinnal rendelkezünk a Japán motorkerékpárok szervízelésében és gyári és után gyártott alkatrész beszerzésében. Suzuki, Yamaha, Honda Kawasaki

Üzletünk felkészült a motoros felszerelés területén is, segítséget nyújtunk a biztonságos motorozás és robogózáshoz. 

Szlogenünk is ez: Motorozz, robogózz, érezd jól magad!

Minket érdekel a véleményed és ezt meg is hallgatjuk, ennek megfelelően ajánlunk felszereléseket Neked és a paripádnak!  

Szeretnénk megvalósítani egy olyan kiemelkedően magas színvonalú kiszolgálással működő motoros szalont, ahonnan elégedett ügyfelek távoznak. Birtokában vagyunk annak a szakmai tudásnak, amely a motorok műszaki ismeretétől a megfelelő motoros ruházat kiválasztásán át a megbízható szervizelésig mindent magába foglal.

Célunk, hogy a nálunk vásárolt motorokat és a javításra behozott motorokat is hozzáértően, és rövid határidőn belül szervízelni tudjuk. Segíteni szeretnénk ügyfeleinket azzal is, hogy a szervízünkbe be, majd javítás után házhoz szállítjuk motorjaikat, bizonyos esetekben ingyenesen, vagy kedvezményes áron a szállító partnereinkkel. 

Mottónk: Mi nem csak kiszolgálunk, mi szolgáltatunk.

Látogass el üzletünkbe, meghívunk egy kávéra, tölts el nálunk annyi időt, hogy minden kérdésére kielégítő választ kapj.