Ne maradj le akcióinkról, értesülj elsőként! Iratkozz fel hírlevelünkre!
Termékkereső
Termék neve

Hívj minket ingyen!

My status

 Társoldalunk:

Az Ön kosara üres

Fékbetétek

Brenta logóBRENTA

Olaszországi gyártó a Bimota motorkerékpárok hivatalos beszállítója. A BRENTA a Frenotecnica csoport tagja, mely 15 éve képviselteti magát a fékbetét gyártók piacán. Termékskálájukon megtalálhatóak az organikus összetételű fékbetétek az utcai motorokba és robogókba, és kiváló minőségű sinter és ceramia összetételű, versenyzésre alkalmas fékbetétek.  

Megfelelnek az alábbi minősítésű szabványoknak: az ISO 9001:2008, TÜV, KBA, ABE és ECE R 90.

Keresd meg a motorodba való fék betétet az alábbi linken:
Brenta termékkatalógus PDF
Fékbetétek és fékpofák azonnal raktárról az üzletünkben.


FERODO

 FERODO fékbetétek és fékpofák

A Federalmogul csoport tagja, PLATINUM (UTCA) , SINTER GRIP (UTCAI), SINTER GRIP( OFF ROAD), ARRAY COOLING XRAC (VERSENY), COMPETITION CP1(VERSENY)

Keresd meg a motorodba való fék betétet az alábbi linken:
FERODO termékkereső
Fékbetétek és fékpofák raktárról, vagy 2-3 órán belül az üzletünkben.


Brembo-racing


BREMBO fékbetétek

A felsőkategóriás gyártók közé tartozik. Gyári beszállítója a Piaggio Groupnak : APRILIA, MOTO GUZZI, VESPA, PIAGGIO, GILERA motorokba gyárilag építik be. Ezzel a fékbetéttel érkezik az utcára a DUCATI is.
Motorsportra kifejezetten nagy hangsúlyt fektet, több gyári csapat beszállítója, Valentino Rossi és Max Biaggi is ezekkel a fékekkel lettek világbajnokok.

Keresd meg a motorodba való fék betétet az alábbi linken:
BREMBO termékkereső
Fékbetétek és fékpofák raktárról, vagy 2-3 órán belül az üzletünkben.
Árakról érdeklődj az üzletünkben vagy telefonon: +36 30 753 88 08


Kenőanyagok és ápolószerek (Olajok)

ENI I-RIDE


AGIP, ENI I-RIDE
2 ütemű és 4 ütemű motorokhoz és robogókhoz fejlesztett minőségi motor olajok. Piaggio Group motorok és robogók gyári beszállítója, APRILIA, MOTO GUZZI, VESPA, PIAGGIO, GILERA motorok és robogókhoz javasolt és ajánlott.

Üzletünkben megtalálható a teljes kínálat, motor olajok, hajtómű olajok, teleszkóp olajok.Aprilia vagy Piaggio motorodba és robogódba szervizünkben ezeket az olajokat javasoljuk:
ENI I-RIDE termékek


Ipone

 

IPONE
A francia IPONE cég 1985 óta gyárt magas technológiával készült versenyolajat utcai motorokhoz, off road gépekhez, robogókhoz, quadokhoz, jet-ski-hez, kartokhoz. Minőségi termékeik jelen vannak a versenysport minden területén. Mára a cég a francia olajpiac egyik vezetőjévé vált. Fontos cél számukra a nemzetközi piacok elérése: már 19 országban hódítanak termékeik. Jelen vannak az Enduro világbajnokságon és jól szerepeltek a Párizs-Dakaron is. – Termékeik megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek: API, JASO, NMMA, CCMC.  

A jelölt termékek esetében 97 Ft/liter Környezetvédelmi Díjat kell fizetni. Az 1 liternél kisebb kiszerelésű termékek esetében ez az összeg részarányosan kerül kiszámlázásra.

Érdekesség, hogy legtöbb 2 ütemű olajuk eper illatban is rendelhető!
Legfrissebb eredményeik: 2004 Endurance Világbajnok, 2005 Barcelona-Dakar 1., 3., 5. hely Versenyzőik: Cyril Despres, David Fretigne, Alfie Cox, David Checa, Theiberio, Aga, GMT94 team

Üzletünkben megtalálhatóak a 2 ütemű és 4 ütemű motorolajok, hajtómű olajok, fék folyadékok, teleszkóp olajok, láncápolók és tisztítók, és motorápoló szerek.
Szervizünkben ezeket az olajokat és ápoló szereit használjuk


 

 

MOTUL
MOTUL

1853 - A KEZDETEK
Az Egyesült Államokban, New Yorkban megalakítják a Swan & Finch céget. A vállalat magas minőségű kenőanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozik. Vezető márkájuk a Motul – az angol motor és olaj szavakból kialakított betűszó - lett, mint az Otto motorok kenőolaja. A Motul már a 90’-es évek óta jelen van Magyarországon. A prémium minőségű kenőanyagok hamar ismertté váltak, elsősorban a sportos kétkerekű motorizált járművek, és a szintén extrém igényeket támasztó rallysport világában. Olyan legendás termékek alapozták meg jó hírét, mint a verseny motorkerékpárok és a közúti sportmotorok etalon motorolajai, az észter bázisú „300V sorozat” termékei, a teflonos” láncspray, a „Chain Lube Road Plus”.

Keresd meg a motorodba való MOTUL olajat az alábbi linken:
MOTUL termékkereső
A Motul termékeket megtalálod üzletünkben.


 

Eleven Motor. Budapest. XI.- kerület, Csurgói út 15. Buda gépgyár területe

Hétfőtől – Péntekig 9-18.-ig Szombat 9-13.-ig 

Részletekről kérem érdeklődjön! 0630-753-88-08;      This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.