Ne maradj le akcióinkról, értesülj elsőként! Iratkozz fel hírlevelünkre!
Termékkereső
Termék neve

Hívj minket ingyen!

My status

 Társoldalunk:

Moped91 webshop

Megkezdtük a Moped91 Kft által forgalmazott robogó alkatrészeket és bicikli alkatrészek, motoros felszerelések forgalmazását. 

Sőt most webshop-on keresztül, egy profi kereső program által választhatod ki a megfelelő alkatrészt.  Alkatrészek nagy választékban az üzletünkben is megvásárolhatóak. Ha keresett termék nincs polcon akkor 24-48 órán belül, beszerezzük.

Ha a webshopban szeretnél vásárolni akkor a következő linken megteheted. regisztráció után,  válaszd ki a megfelelő terméket, vagy használd a keresőt a motor típusának megfelelően. Megtaláltad a megfelelő alkatrészt, vagy felszerelést, akkor válaszd szállítási pontnak az üzletünket Eleven Motort. T&K 2012 Eleven Motor Kft.

Átveheted üzletünkben vagy Postai csomag szolgáltatással elküldjük címedre. 

Ha segítségre van szükséged, nyugodtan keres minket az alábbi telefonszámom: 0630 753 88 08. Ne rendelj úgy alkatrészt,ha nem vagy biztos benne, hogy az a te motorodhoz vagy biciklidhez való. Hívj minket segítünk 

 

Motoros ruházat, cipők csizmák, biztonsági felszerelések protektorok, túra felszerelések, tank táskák, oldal táskák, minden ami minőségi motorozáshoz szükséges 

BERING

Fél évszázados tapasztalat a motorosok (az emberiség) védelmére... A Brand 1951-ben született újjá: a céget, amelyet felélesztettek, PLASTEX-nek hívták és ebből lett a BERING.
A BERING fő üzleti profilja motorosok számára a védőruházat tervezés és gyártás. A cég arra szakosodott, hogy ruhákat készítsen a pilótáknak extrém körülményekre.

A BERING kínálatában megtaláljuk a Textil (CORDURA) GORA-TEX ruhákat robogósoknak, motorosoknak és túra motorosoknak.

Természetesen a hölgyekre is gondolnak, részükre is készítenek csajszis ruhákat!

 • Bőrruhák sport és túra változatban, 
 • cipők városi és túramotorozásra, 
 • hátizsákok, 
 • motoros táskák, 
 • tanktáskák és oldaltáskák

találhatóak a palettán.

Részletesebben a webáruházunkban 
BERING Kollekció!

Amire vágysz és nem találtad meg a kínálatunkban, akkor nézd meg az importőr, Fokt Motor oldalán és jelezd nekünk és segítünk a beszerzésben.

Link: Fokt Motor 

  

 


 

Motoros ruházatok, bukósisakok, túra felszerelések, biztonsági felszerelések a motorosnak és motorjának.

Üzletünk az RMC MOTOR hivatalos partnere

B-STAR ruházat

B-STAR motoros ruhák és kiegészítők.

Termékek jellemzői:

 • 100%-ig vízálló és lélegző
 • Szélálló
 • CE könyök és vállprotektor
 • CE gerincprotektor
 • Kicipzározható thermobélés.
 • Karban szűkíthető
 • Derékban szűkíthető
 • Nadrággal összecipzározható
 • Cipzárral szabályozható szellőzők
 • Fényvisszaverő csíkok
 • Telefontartó, irattartó és belső tároló zsebek
 • Hosszított fazon
 • Méretek. XS-6XL
 
     


Plus Racing motoros ruházat 

keresd a Webáruházunkban  Link:

CROSS PRO nyári kesztyű protektorral:

 • fekete,
 • fekete-szürke,
 • fekete-piros,
 • fekete-kék,
 • fekete narancs 

XS - 3XL  7.500.-

XS - 3XL

7.500,-


CROSS SOFT nyári kesztyű

XS - 3XL 5.800,-


SPORTY festett marhabőr

 • pamut béléssel
 • protektorral

XS - 3XL  12.200.-


AIR nyári kesztyű, vékony pamut bélés

XS - 3XL 12.200.-


COOL rövid racing bőr kesztyű

 • protektorral,
 • pamut béléssel

XS - 3XL 13.500.-


TECHNIK Marhabőr kesztyű, protektorral

XS - 3XL 14.700.-


SAFE PRO festett marhabőr

 • pamut béléssel
 • fényvisszaverővel
 • protektorral

XS - 3XL 14.700.-


ROLLER Textil dzseki

Gerinc, váll és könyök protektorral.

 • Lime-fekete-fehér
 • piros-fekete-fehér 
 • fekete színekben

XS - 3XL 27.900.-

     
     


 

 

Általános Szerződési Feltételek

1. Az Általános szerződési feltételek hatálya

A jelen Általános Szerződési Feltételek az T&K 2012 Eleven Motor Kft. (A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága ezen cégjegyzékszámon került bejegyzésre: Cg.01-09-988461 székhely: 1117 Budapest, Galambóc utca 17. fsz4. Üzlet és telephely: 1119 Budapest, Csurgói út 15.; adószám: 23998302-2-43; ügyvezető: Kupeczik Pál ügyvezető és Telegdy Tamás a továbbiakban: Szolgáltató), valamint az általa nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevőknek (a továbbiakban: Megrendelő) a szolgáltatásokkal kapcsolatos jogait és kötelezettségeit szabályozza. Szolgáltató), valamint az általa nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevőknek (a továbbiakban: Megrendelő) a
szolgáltatásokkal kapcsolatos jogait és kötelezettségeit szabályozza.

Jelen ÁSZF értelmében Megrendelő minden olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi
személyiséggel nem rendelkező szervezet, akinek/amelynek a részére a Szolgáltató a jelen honlapon keresztül árut ad el, szolgáltatást teljesít.

A Szolgáltató minden ezen honlapon keresztül forgalmazott kereskedelmi tételének értékesítésére jelen Általános Szerződési Feltételek alkalmazandók, függetlenül az értékesítendő árutól, valamint a Megrendelő személyétől. A Megrendelő a Szolgáltató ajánlatának elfogadásával egyidejűleg a jelen Általános Szerződési Feltételeket is elfogadja. Jelen Általános Szerződési Feltételek hatálya csak abban az esetben nem vonatkozik a Szolgáltató által a jelen honlapon keresztül kötött szerződésekre, amennyiben azt a Szolgáltató előre, írásban kikötötte.

Jelen Általános Szerződési Feltételek nyilvánosak. A Szolgáltató kiemelten fontosnak tartja, és mindent megtesz annak érdekében, illetve biztosítja azt, hogy Megrendelők ezen feltételeket a Szolgáltatóval létesülő szerződéses kapcsolat létrejötte előtt megismerjék.

2. Megrendelhető termékek köre

A Szolgáltató kínálatában szereplő, a Megrendelő által megrendelhető, megvásárolható termékek köre a Szolgáltató honlapján tekinthető meg, míg az egyes termékek specifikációja és ára az adott termékre kattintva érhető el.

3. Megrendelhető termékek vételára

A termékek vételára minden esetben az adott termék mellett, magyar Forintban feltüntetett, bruttó vételár (nettó ár + ÁFA), A termékek vételára nem tartalmazza a szállítás költségét.

A Szolgáltató fenntartja a Weboldalon feltüntetett árak változtatásának jogát. Az árváltozás a
Weboldalon való megjelenéssel lép hatályba. A Szolgáltató garantálja, hogy a felek közötti ajánlati kötöttség és annak Szolgáltató részéről történt elfogadását követően esetlegesen felmerülő árváltozás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a gondossága ellenére hibásan feltüntetett árért, így a honlapot üzemeltető technikai szolgáltatónak, vagy az informatikai rendszernek felróható adatrögzítési hibákért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra. Ilyen esetekben a Szolgáltató nem köteles a terméket a weboldalon feltüntetett hibás áron szolgáltatni, hanem a rendelés visszaigazolásában felajánlja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Megrendelő, döntése szerint vagy megrendeli a terméket a helyes áron, vagy minden hátrányos jogkövetkezmény Szolgáltató felé való érvényesítése, illetve Megrendelőt terhelő bárminemű kötelezettség nélkül elállhat vásárlási szándékától.

4. A megrendelés menete, a Felek közötti szerződés létrejötte

A Webáruházban történő vásárlás a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon, elektronikus úton történő megrendeléssel lehetséges. A megrendelés és szerződéskötés minden esetben magyar nyelven történik.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a Megrendelő (vásárláskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön, és amennyiben az abban foglalt adatok valódisága kétséges, megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, úgy a megrendelést törölje. A Szolgáltató megrendelést csak nagykorú, saját, bejelentett magyarországi lakcímmel, telefonszámmal rendelkező személyektől, továbbá Magyarországon bejegyzett székhellyel (kiszállítási címmel) rendelkező jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezettől fogad el. Más nevére szóló megrendelést a Szolgáltató nem fogad el.

A Megrendelő a Szolgáltató weblapján található, az általa megrendelés szándékával kiválasztott terméket a kosárba helyezi, megjelölve ezzel egyidejűleg az általa megrendelni kívánt darabszámot. A kosár tartalmazza a Megrendelő által kiválasztott termékeket, a termékek darabszámát, egységárát, a szállítással kapcsolatos költségeket, a Megrendelő által fizetendő végösszeget. A megrendelőlap szükséges rovatainak kitöltését követően a „megrendelés" Ikonra kattintva a Megrendelő leellenőrizheti az általa megadott, a megrendeléssel és személyes adatival kapcsolatos valamennyi adatot. Amennyiben az adatokat a Megrendelő a valóságnak és szándékának megfelelőnek találja, úgy a „megveszem" ikonra kattintva elküldheti megrendelését a Szolgáltatónak. Amennyiben a Megrendelő az adatokon változtatni kíván, úgy a „kosár tartalma" ablakra kattintva visszaléphet a megrendelőlaphoz, és elvégezheti a szükséges módosításokat, javításokat, azzal, hogy a megrendelés elküldését követően a megrendelésen Megrendelő a Szolgáltató visszaigazolásáig módosíthat, javíthat.

A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok Megrendelő által történt ellenőrzését követően, a "megveszem" ikonra kattintás Megrendelő által történő megerősítésével, ezáltal a Szolgáltató részére elektronikus úton történt elküldésével, majd a Szolgáltató írásos, elektronikus úton történő rendelés visszaigazolásával jön létre.

Ha a Megrendelő a megrendelőlapot hibásan vagy hiányosan tölti ki, hibaüzenetet kap, mely tájékoztatja Megrendelőt a hiba okáról, és a kitöltési hiba folytán az ajánlati kötöttség létre nem jöttéről. A Szolgáltató a megrendelés, szerződés tényét, létrejöttét, a megrendelés tartalmát a megrendelés elküldését (a Szolgáltató számára hozzáférhetővé válását) követő 48 órán belül a Megrendelő által megadott email címre történő elektronikus levél küldésével visszaigazolja a hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően. Amennyiben a Szolgáltató visszaigazolása a rendelés Megrendelő által történt elküldésétől számított legkésőbb 48 órán belül a Megrendelőhöz nem érkezik meg (számára nem válik hozzáférhetővé), úgy, a Megrendelő ezzel minden hátrányos jogkövetkezmény Szolgáltató felé való érvényesítése, illetve Megrendelőt terhelő bárminemű kötelezettség nélkül mentesül az ajánlati kötöttség illetve a szerződéses kötelezettség alól.

A Szolgáltató megrendelés visszaigazolása minden esetben tartalmazza a Megrendelő által megrendelt termék megnevezését, mennyiségét, a szállítás és a fizetés Megrendelő által kiválasztott módját, a termék árát és a szállítási költséget, valamint a Szolgáltató által vállalt várható szállítási határidőt.

A Szolgáltató a Megrendelőt a tudomására jutást követően minden esetben haladéktalanul tájékoztatja, ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, vagy ha nem tudja azt a rendelés visszaigazolásban megadott, várható határidőben leszállítani. Szolgáltató a Megrendelőt a fenti körülményekről legkésőbb az eredeti szállítási határidőig írásban tájékoztatja a módosult szállítási határidő megjelölésével, azzal, hogy a Megrendelő ezen Szolgáltatói tájékoztatás megérkezését követő 48 órán belül jelezheti Szolgáltató felé, hogy a szállítást a módosult feltételekkel is elfogadja szerződésszerű teljesítésnek, vagy hogy a megrendeléstől el kíván állni. A megrendelés fenntartásához a Megrendelő kifejezett, írásbeli nyilatkozata szükséges.

A felek közötti szerződés létrejöttének időpontja a Szolgáltató megrendelés visszaigazolásának a Megrendelő email címére történő megérkezésének (hozzáférhetővé válásának) időpontja.

A felek között ily módon, magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató a létrejött szerződéseket elektronikus formában megőrzi.

A Szolgáltatót a Megrendelő által tévesen, hiányosan vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb szállítási problémáért - például, ha a Megrendelő által megadott címen a Megrendelő nem érhető el - semminemű felelősség nem terheli, tekintettel arra, hogy Szolgáltató a Megrendelő számára a megrendelés során az adatok leellenőrzésére minden esetben lehetőséget biztosít, a megrendelőlap a Megrendelő ellenőrzése, jóváhagyása nélkül technikailag sem küldhető el a Szolgáltató részére.

5. Szállítás

A vásárlás szándékával kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató a Megrendelő által megadott szállítási címre 10 munkanapon belül szállítja ki. Szállítási cím a számlázási címtől eltérhet. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani. A megrendelt áruk kiszállítása a Szolgáltató által kiválasztott futárszolgálat illetve szállító társaság igénybevételével történik.

A házhozszállítás díja a szállítási feltételekben megadott módon számolandó tömeg, vásárlási összeg és leadott darabszám alapján.A házhozszállítás díja a Magyarországon belüli szállítási címre történő, egyszeri kiszállításra érvényes. Ha a megrendelő hibájából nem történik meg az áru átadása (Például a Megrendelő nem tartózkodik otthon, rossz címet ad meg, az áru ellenértékét nem tudja megfizetni), úgy az ismételt kiszállítás díját köteles megtéríteni, még akkor is, ha az egyébként ingyenes lenne. Amennyiben egy címről, vagy azonos Megrendelőtől két vagy több alkalommal kerül sor sikertelen kézbesítésre, ezen Megrendelőtől, illetve ezen címre a Szolgáltató a továbbiakban csak előre fizetés esetén küld újabb árut, melyről a Szolgáltató a Megrendelőt a megrendelés visszaigazolására irányadó feltételek szerint tájékoztatja.

A Megrendelő köteles a termék csomagolásának sértetlenségét átvételekor ellenőrizni, megfelelő teljesítés esetén a terméket a szállítólevél aláírásával átvenni, elismerve ezzel a teljesítés tényét, helyét és időpontját. Ennek megtörténte esetén a Szolgáltató hiányosságokra vonatkozó kifogást nem fogad el. A Szolgáltató minden esetben megfelelően gondoskodik a csomag megfelelő, szállításra alkalmas csomagolásáról. Amennyiben a Megrendelő átvételkor a csomagon bármilyen látható sérülést tapasztal, jogosult az átvételt megtagadni, mely tényt a megtagadás okának feltüntetésével a szállítólevélen fel kell tüntetni, a Megrendelőnek pedig alá kell írni. A szállítás során keletkezett károkért a szállítót terheli a felelősség, a Szolgáltató és a mindenkori szállító között, külön fennálló szerződés szerint.

6. Fizetés

A Megrendelő az általa megrendelt termék utáni vételárat magyar Forintban az árú átvételekor, számla ellenében, készpénzben, egy összegben fizeti meg a Szolgáltató megbízásából eljáró szállítónak, illetve rendelésének leadásakor, választása esetén élhet az előreutalás és a bankkártyás fizetés lehetőségével is. A megrendelőlapon feltüntetett és a Szolgáltató által visszaigazolt szállítási díjat a Megrendelő minden esetben az áru átvételekor, számla ellenében, készpénzben, egy összegben fizeti meg a szállítónak.

7. A megrendelő elállási joga

Amennyiben Megrendelő a termék házhoz szállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül megteheti. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik.

Megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia Szolgáltató címére. A Szolgáltató kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a termék vételárát megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban Megrendelőnek kell gondoskodnia, az ezzel kapcsolatos költségek a Megrendelőt terhelik.

A Szolgáltató utánvétes postai küldeményt, technikai okokból nem tud fogadni. A vételár visszafizetése csak a visszafizetési kötelezettség kivizsgálása után utólag, banki átutalással történő visszafizetéssel lehetséges a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendeletben foglaltak szerint.

Elállás esetén Szolgáltató a termék vételárát nem köteles abban az esetben visszatéríteni, ha a termék nem eredeti állapotban került visszaszállításra (pl. sérült, kopott, hordott, stb.)

A Megrendelő nem gyakorolhatja az elállási jogot a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ értelmében:

 • olyan áru értékesítése esetében, amely a Megrendelő személyéhez kötött, illetve amelyet a Megrendelő utasításai alapján vagy kifejezett megrendelésére állítottak elő-(például egyedi méret)
 • amely termék természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.

8. Reklamáció és jótállás

Az esetleges szavatossági problémák bejelentése az ügyfélszolgálaton lehetséges, ahol a Szolgáltató rendszeresített jegyzőkönyvben rögzíti a Megrendelő által előadott körülményeket. A reklamáció esetén a Szolgáltató a Megrendelővel egyezteti a termék átvételének helyét és idejét. A Megrendelő a termékkel kapcsolatos szavatossági igényét a termékről kiállított számlával együtt érvényesítheti. A szavatossági határidő a termék Megrendelő részére történő átadása - jelen esetben a sikeres kézbesítés - napjával kezdődik.

Nem vonatkozik a szavatosság:

 • a nem rendeltetésszerű használatból, valamint az erőszakos behatásokból eredő károsodásra sérülésekre,
 • ha a Megrendelő által igazoltan átvett termék Megrendelői érdekkörben felmerült káresemény miatt megsérül vagy megsemmisül,
 • ha a terméken a Megrendelő, vagy más, nem a Szolgáltató képviseletében eljáró személy átalakítást, javítást végzett,
 • a használati útmutatóban feltüntetett olyan hibákra, amelyeket a Megrendelő ismert, és amelyekre tekintettel árengedményben részesült.

A szavatosságra a fentieken túl a Magyarország Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvényben, a Magyarország Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény valamint egyes törvények fogyasztóvédelemmel összefüggő jogharmoni-zációs célú módosításáról szóló 2002. évi XXXVI. törvényben, a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben, valamint a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvényben foglaltak az irányadók.

A Szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetőségei:
E-mail cím: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: +36 1 205 3240

10. Adatvédelem

A Szolgáltató a Megrendelő adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló1992. évi LXIII. törvény rendelkezései, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § szakasza szerint jár el.

A Szolgáltató a Megrendelő által számára a megrendelés során, vagy azzal kapcsolatban megadott adatokat kizárólag a szerződés teljesítése és a létrejött szerződés feltételeinek bizonyítása érdekében kezeli, tárolja.

A Szolgáltató a Megrendelő által rendelkezésére bocsátott adatokat, a fent meghatározottaktól eltérő célból - például elektronikus hirdetés, hírlevél küldése - csak az adatkezelés céljának, az adatkezelő személyének előzetes megadásával és a Megrendelő előzetes, célhoz kötött hozzájárulásával kezeli.

A Szolgáltató a Megrendelő adatait a szerződés teljesítéséhez szükséges célból és mértékben csak olyan harmadik személynek adja ki, aki alvállalkozójaként, közreműködőjeként jár el a szerződés teljesítése során.

A Szolgáltató a mindenkori legmodernebb software és hardware eszközök alkalmazásával védi a Megrendelő által megadott adatokat, különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.

11. Vegyes, záró rendelkezések

A Megrendelő Weboldalról történő megrendelése feltételezi, hogy a Megrendelő az elektronikus kereskedelemre vonatkozó technikai valamint jogszabályi ismeretekkel rendelkezi. Ezen ismeretek hiányából, valamint az elektronikus termékek hibájából, az informatikai, távközlési szolgáltatóknak - például internet szolgáltató- felróható hibákért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

A Megrendelőt terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

A Szolgáltató és Megrendelői, szerződéses partnerei között fennálló kapcsolatokban kizárólag a Magyar Köztársaság joga alkalmazandó. Az esetlegesen felmerülő jogvitákat a felek megpróbálják először tárgyalásos úton, egyeztetéssel megoldani.

Jelen Általános Szerződési Feltételek alapján létrejött jogokból és kötelezettségekből eredő valamennyi jogvitára vonatkozóan - értékhatártól függően - a Szombathelyi Városi Bíróság vagy a Vas Megyei Bíróság rendelkezik kizárólagos hatáskörrel és illetékességgel, amennyiben kényszerítő törvényi rendelkezés alapján más bíróság hatásköre vagy illetékessége nem áll fenn.

Amennyiben kötelező erejű jogszabályi rendelkezés, vagy bírósági döntés jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezését korlátozza vagy érvényteleníti, az nem érinti az ÁSZF többi rendelkezésének érvényességét.

Jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdések tekintetében a Magyar Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. tv.) és az egyéb vonatkozó jogszabályi rendelkezések irányadók.

Budapest, 2013.04.01

Levegő és olajszűrők

       

HIFLOFILTRO

A HIFLOFILTRO olajszűrők ISO 9002 TÜV certifikáttal rendelkeznek a világon elsőként. A legjobb minőségű alapanyagokból készülnek. A fémház japán acél (TOYOTA), a betét amerikai (Hollingsworth & Vose) és japán (AWA paper). Nemcsak standard olajszűrőt találsz, hanem a chopperesekre gondolva krómozott kivitelűt is. Gyári beszállítója többek között a BMW, Peugeot, Ford, Toyota, Mazda autógyáraknak is.

Keresd meg a motorodba való HIFLO szűrőt az alábbi linken:
HIFLO katalógus
Szűrők üzletünkben megtalálhatóak minden motor típushoz.


CHAMPION

A Champion átfogó sorát ajánlja az olaj, levegő és üzemanyag szűrőknek motorkerékpárokhoz.
A Champion szűrőket használják első beszerelésűként azok a gyártók ahol a teljesítmény és a védelem is kiemelten fontos. A Champion technikai társa a Ducati motoroknak a Superbike versenyeken. A Champion szűrők teljesítménye megfelel a "high-precision fuel-injection" rendszereknek

Keresd meg a motorodba való HIFLO szűrőt az alábbi linken:
HIFLO termékkereső
Üzletünkben szűrők megtalálhatóak minden motor típushoz.


Vicma Levegő-, és olajszűrők

Keresd meg a motorodba való VICMA szűrőt az alábbi linken:
Vicma szűrőkatalógus


Gyertyák

         

NGK

Az NGK a világ legnagyobb gyújtó- és izzítógyertya gyártója, és az EU 1400/2002-es sz. határozatának értelmében termékei eredeti gyári alkatrésznek minősülnek. A legtöbb motorgyártó ugyanis NGK gyújtógyertyával szereli össze autóit és pótalkatrészként is az NGK gyártmányait ajánlja ügyfeleinek.

Az NGK a kezdetektől fogva élen járt a gyújtó- és izzítógyertyák kifejlesztésében és gyártásában. Nincs ez másképpen a XXI. században sem.


Keresd meg a motorodba való NGK gyújtógyertyát az alábbi linken:
NKG termékek

http://www.ngk.de/nc/en/product-finder/

Üzletünkben raktárról azonnal megvásárolhatod a motorodba való gyertyát.


CHAMPION

Minden a járműgyártásban érdekelt szereplő igyekszik valami új, valami különleges, minden eddigit felülmúló termékkel megjelenni, hozzájárulva ahhoz a hihetetlen fejlődéshez, amit az elmúlt 100 évben tapasztalhattunk. Nincs ez másként a Champion esetében sem, aki a kezdetektől fogva az élen jár a gyújtógyertyagyártásban, fejlesztésben. Kevesen tudják, hogy a különböző típusú, márkájú termékek közül melyik választás felel meg leginkább saját gépjárműve számára. Természetesen minden esetben a gyártó által előírt paraméterekkel rendelkező termék felel meg leginkább az adott jármű igényeinek.

Keresd meg a motorodba való CHAMPION gyújtógyertyát az alábbi linken:
CHAMPION termékkereső
CHAMPION gyertyák üzletünkben megtalálhatóak minden motor típushoz.


 

 

Fékbetétek

BRENTA

Olaszországi gyártó a Bimota motorkerékpárok hivatalos beszállítója. A BRENTA a Frenotecnica csoport tagja, mely 15 éve képviselteti magát a fékbetét gyártók piacán. Termékskálájukon megtalálhatóak az organikus összetételű fékbetétek az utcai motorokba és robogókba, és kiváló minőségű sinter és ceramia összetételű, versenyzésre alkalmas fékbetétek.  

Megfelelnek az alábbi minősítésű szabványoknak: az ISO 9001:2008, TÜV, KBA, ABE és ECE R 90.

Keresd meg a motorodba való fék betétet az alábbi linken:
Brenta termékkatalógus PDF
Fékbetétek és fékpofák azonnal raktárról az üzletünkben.


 FERODO fékbetétek és fékpofák

A Federalmogul csoport tagja, PLATINUM (UTCA) , SINTER GRIP (UTCAI), SINTER GRIP( OFF ROAD), ARRAY COOLING XRAC (VERSENY), COMPETITION CP1(VERSENY)

Keresd meg a motorodba való fék betétet az alábbi linken:
FERODO termékkereső
Fékbetétek és fékpofák raktárról, vagy 2-3 órán belül az üzletünkben.BREMBO fékbetétek

A felsőkategóriás gyártók közé tartozik. Gyári beszállítója a Piaggio Groupnak : APRILIA, MOTO GUZZI, VESPA, PIAGGIO, GILERA motorokba gyárilag építik be. Ezzel a fékbetéttel érkezik az utcára a DUCATI is.
Motorsportra kifejezetten nagy hangsúlyt fektet, több gyári csapat beszállítója, Valentino Rossi és Max Biaggi is ezekkel a fékekkel lettek világbajnokok.

Keresd meg a motorodba való fék betétet az alábbi linken:
BREMBO termékkereső
Fékbetétek és fékpofák raktárról, vagy 2-3 órán belül az üzletünkben.
Árakról érdeklődj az üzletünkben vagy telefonon: +36 30 753 88 08


Kenőanyagok és ápolószerek (Olajok)


AGIP, ENI I-RIDE
2 ütemű és 4 ütemű motorokhoz és robogókhoz fejlesztett minőségi motor olajok. Piaggio Group motorok és robogók gyári beszállítója, APRILIA, MOTO GUZZI, VESPA, PIAGGIO, GILERA motorok és robogókhoz javasolt és ajánlott.

Üzletünkben megtalálható a teljes kínálat, motor olajok, hajtómű olajok, teleszkóp olajok.Aprilia vagy Piaggio motorodba és robogódba szervizünkben ezeket az olajokat javasoljuk:
ENI I-RIDE termékek


 

IPONE
A francia IPONE cég 1985 óta gyárt magas technológiával készült versenyolajat utcai motorokhoz, off road gépekhez, robogókhoz, quadokhoz, jet-ski-hez, kartokhoz. Minőségi termékeik jelen vannak a versenysport minden területén. Mára a cég a francia olajpiac egyik vezetőjévé vált. Fontos cél számukra a nemzetközi piacok elérése: már 19 országban hódítanak termékeik. Jelen vannak az Enduro világbajnokságon és jól szerepeltek a Párizs-Dakaron is. – Termékeik megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek: API, JASO, NMMA, CCMC.  

A jelölt termékek esetében 97 Ft/liter Környezetvédelmi Díjat kell fizetni. Az 1 liternél kisebb kiszerelésű termékek esetében ez az összeg részarányosan kerül kiszámlázásra.

Érdekesség, hogy legtöbb 2 ütemű olajuk eper illatban is rendelhető!
Legfrissebb eredményeik: 2004 Endurance Világbajnok, 2005 Barcelona-Dakar 1., 3., 5. hely Versenyzőik: Cyril Despres, David Fretigne, Alfie Cox, David Checa, Theiberio, Aga, GMT94 team

Üzletünkben megtalálhatóak a 2 ütemű és 4 ütemű motorolajok, hajtómű olajok, fék folyadékok, teleszkóp olajok, láncápolók és tisztítók, és motorápoló szerek.
Szervizünkben ezeket az olajokat és ápoló szereit használjuk


 

 


MOTUL

1853 - A KEZDETEK
Az Egyesült Államokban, New Yorkban megalakítják a Swan & Finch céget. A vállalat magas minőségű kenőanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozik. Vezető márkájuk a Motul – az angol motor és olaj szavakból kialakított betűszó - lett, mint az Otto motorok kenőolaja. A Motul már a 90’-es évek óta jelen van Magyarországon. A prémium minőségű kenőanyagok hamar ismertté váltak, elsősorban a sportos kétkerekű motorizált járművek, és a szintén extrém igényeket támasztó rallysport világában. Olyan legendás termékek alapozták meg jó hírét, mint a verseny motorkerékpárok és a közúti sportmotorok etalon motorolajai, az észter bázisú „300V sorozat” termékei, a teflonos” láncspray, a „Chain Lube Road Plus”.

Keresd meg a motorodba való MOTUL olajat az alábbi linken:
MOTUL termékkereső
A Motul termékeket megtalálod üzletünkben.


 

 

Motoros ruházatok, bukósisakok, túra felszerelések, biztonsági felszerelések a motorosnak és motorjának.


Üzletünk az RMC MOTOR hivatalos partnere

Bukósisakok:

THH Helmets

 • Nyitott és zárt rendszerű bukósisakok robogósoknak és motorosoknak.
 • kompozit héjszerkezet
 • komfortos, könnyen kivehető, mosható, antiallergén bélés
 • felhúzható belső napellenző
 • karcálló, páramentes szerszám nélkül levehető plexi
 • gyorszáras állszíj
 • egyenletes, hatékony szellőzés
 • többcsatornás szellőző rendszer

Üzletünkben több típusból, formából, és színből válogathatsz:

Nyitott bukósisak
Zárt bukósisak
Felnyitható bukósisak

THH Bukósisak nagy törésteszt: SHARK:

 • több mint 20 éves tapasztalattal, a francia márka lett az egyik piacvezető a bukósisak gyártás világban. A céget "Shark", egykori profi versenyző alapította. Az ő versenyszenvedélye és tapasztalata még mindig nyilvánvaló: ugyanazzal a szenvedéllyel tervezi a sisakokat, azzal a céllal, hogy a SHARK sisakok biztosítsák a legmagasabb szintű teljesítményt és a biztonságot.
 • A SHARK szellemisége, hogy mindig a technika és a kutatás csúcsán álljon. Új, izgalmas innovációk, hogy mindenki élvezhesse a szabad motorozás határtalan örömét és biztonságát.
 • A SHARK székhelye Marseille, de több saját gyáruk, és több mint hatszáz dolgozójuk van. A SHARK évente 350 000 sisakot gyárt, illetve forgalmaz. Igen kiterjedt, mintegy 5000 üzletből álló viszonteladói hálózaton keresztül értékesít az egész világon.

Safety/biztonság:

 • A SHARK a sisakjait ultra modern, hi-tech gyártási folyamatokkal készíti: a teljesítmény és a biztonság egyértelműen a központi feladat. Szoros munkakapcsolatban áll versenyzőkkel, és segítségükkel emeli a teljesítményt, komfortot a biztonság legmagasabb szintjére.
 • Minden sisak megfelel - és meghaladja az összes biztonsági előírást. Független SHARP vizsgálati eredmények és tesztek 4-5 csillagot ítéltek minden kipróbált SHARK modellnek.

*A SHARP független brit sisak tesztet kezdeményezett az Egyesült Királyság kormánya megbízásából anno, ezzel elindítva az Euro NCAP szabványt az autóiparban.

A SHARK sisakjai számos laboratóriumi minőségellenőrzésen mennek keresztül a gyártás során az optimális minőség elérése érdekében: ezzel biztosítva azt, hogy a SHARK sisakok megfeleljenek az összes érvényes biztonsági előírásnak minden országban, ahol forgalmazzák.


Keresd meg a bukósisakodat, és próbáld fel az üzletünkben:
SHARK Helmets hivatalos oldala
SHARK bukósisakok


 

 

 


 

 

 

Felszerelések

Motoros ruházatok, bukósisakok, túra felszerelések, biztonsági felszerelések a motorosnak és motorjának.

Üzletünk az RMC MOTOR hivatalos partnere

Sisakok    

   

 

 

 

Elérhetőség és nyitva tartás:

cím: 1119 Budapest, Csurgói út 15.

Buda gépgyár főkapujával szemben 

 Telefon: 0630-753-8808  

  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 elevenmotor

 Google navigáció

 https://www.facebook.com/ElevenMotor

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig: 09:00-18:00-ig

Szombaton: 09:00-13:00-ig 

 

 

 

Scitec Újbuda

Az ElevenMotor egészséges életmódját, és táplálék kiegészítőit a

Scitec Újbuda szponzorálja.

Mozgásban tart egész nap.

Bővebb info: Scitec Újbuda a Facebookon

Ezen az oldalon aktualitásokat olvashattok.