Ne maradj le akcióinkról, értesülj elsőként! Iratkozz fel hírlevelünkre!
Termékkereső
Termék neve

Hívj minket ingyen!

My status

 Társoldalunk:

Az Ön kosara üres

 

DAYCO

 CVT ékszíjak robogóváltóhoz

Innovatív gyártástechnológiával és meghatározott szálirányú üvegszálas erősítésű keverékekből előállított ékszíjak, melyek ez által jobban ellenállnak a kompressziós nyomásnak, a melegnek, az oldalkopásnak, nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosítva. A főként a kisebb alapon, de az oldalán is elhelyezkedő fogazás különösen rugalmassá teszi, ezáltal az ékszíj kis átmérőjű vezetőtárcsákon tud haladni úgy, hogy maximálisan kihasználja az áttételek változásait.
A standard terméken túlmenően, akinek speciális teljesítményre van szüksége, kérheti a "Power Plus" termékünket, amely aramidszállal készült.

Keresd meg a robogódba való DAYCO variátor szíjat az alábbi linken:
DAYCO katalógus

RMS oldala

A DAYCO variátor szíjak üzletünkben megtalálhatóak minden motor típushoz.


 

MALOSSI-A

MALOSSI-B

MALOSSI

A Malossi név nem ismeretlen a robogósok között. Ha nem vagy elégedett a teljesítménnyel, hozzájuk nyugodtan fordulhatsz.

A Malossi céget 1930-ban alapította Armando Malossi. Kilenc testvér közül a legfiatalabbként korán elkezdett érdeklődni a mechanika és a motorok iránt, ezért otthagyva a családi gazdaságot Bolognába, majd Milánóba ment dolgozni. Dolgozott a Caproni repülőgépgyárban, és megfordult Maserati versenyautó-készítő műhelyében is, majd megalapította saját vállalkozását. Motorkerékpárokat szerelt, illetve kerékpárokat épített. 1946-ban legidősebb fia, Hugh Malossi is beszállt a vállalkozásba, ő volt az, aki megváltoztatta a cég arculatát, az egyszerű javítások helyett különleges alkatrészeket kezdtek gyártani motorkerékpárokhoz. 1969-ben újabb fordulat következett be a cég történetében, mikor is Sandro Malossi elkezdett nagyobb hangsúlyt fektetni a marketingre. Ettől kezdve a Malossi ott volt minden jelentősebb motorsport eseményen.
Jelenleg a legkülönbözőbb robogókhoz gyárt alkatrészeket, kiegészítőket. Az egyszerű kipufogó-tuningtól, a teljes kittig itt mindent megtalálsz.
Forrás: motorshow1.hu

Malossi Trofeo video:

Keresd meg a robogódba való MALOSSI variátor szíjat az alábbi linken:
MALOSSI
MALOSSI variátorszíjak üzletünkben megtalálhatóak minden motor típushoz.
A MALOSSI Tuning alkatrészeit használjuk első sorban szervizünkben. Kérdezd meg, mit javasolunk a robogódba, hogy a Te robogód legyen a legfürgébb!


athena

ATHENA

1973-ban alapították, tömítéseket, műszaki cikkeket és fém alkatrészeket gyártanak az ipari és motorkerékpár ágazatoknak. Termékeik az Európai Unió szabványai szerint készülnek, az UNI EN ISO 9002 minőségi előírásoknak megfelelnek.
Az elmúlt néhány évben az Athena megalapította az Aftermarket körzetben működő, kizárólag a motorkerékpár-ágazattal foglakozó egységét és gyárt tömítéseket, termikus egységeket , illetve alkatrészeket minden márkához, típushoz a világ minden tájára. Az Athena piacvezető lett a tömítéskészletek, javítókészletek gyártásában. Mopedekhez, motorkerékpárokhoz, jetskihez, csónakmotorokhoz és a Harley Davidson teljes skálájához gyárt alkatrészt. Emellett FRAM olajakat és levegőszűrőket, csapágyakat és AP Racing fékbetéteket is forgalmaznak.
Az Athena az egyetlen cég a világon, amely gyárt termikus egységeket robogókhoz, mopedekhez, motorkerékpárokhoz és értékesíti ezekett az eredeti alkatrészeket - akár utcai, akár versenymotorozásról legyen szó.
Széles skáláját kínálja a kiváló minőségű kiegészítő termékeknek is: fogaskerekek, variátor, hajtószíj, kerék csapágy, főtengely, hajtókar, elektronikus egységek, elosztók, porlasztók és levegőszűrők. 

Az Athena minőség, innováció, teljesítmény, versenyképesség, megbízhatóság. Minden Athena termék megfelel az ügyfelek elvárásainak.

Keresd meg a robogódba való ATHENA variátor szíjat az alábbi linken:
ATHENA
Az ATHEAN termékeket megtalálják az üzletünkben.


 

Eleven Motor. Budapest. XI.- kerület, Csurgói út 15. Buda gépgyár területe

Hétfőtől – Péntekig 9-18.-ig Szombat 9-13.-ig 

Részletekről kérem érdeklődjön! 0630-753-88-08;      This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.